WEEKEND

  • 06.11.2016 - kl.18:52

HeiHei! Denne helgen har det vert dårlig med blogging. På fredag feiret vi jo lene, så dro vil ut på en russefest. Det var kjempe gøy, men endte med litt før mye innabords. Lørdagen besto av mye sengeligging. Dro på ikea en tur, men det var vel det. Fikk noe sykt sleng i nakken på fredag, så har enda problemer. Går nok over. 

I dag hadde vi pinnekjøtt! Skulle gjerne skryte på meg at det var jeg som hadde laget dette her, men det var godeste mormor. Det var så godt, desidert den beste middagen jeg har hatt på lenge. Når man bor aleine er middag et evig pes. Det er for mye arbeid forhold til hva du får igjen for det. Jeg er veldig dårlig på og lage middag, og lager det nesten aldri. Derfor er det veldig koselig og ha middagsgjester♥Denne her kom mamma med til meg! Dette var vell en nyhet for 5-10 år siden? ahha, men gud så kjekk. 
Ellers holder jeg på og fikse designet mitt, men er så usikker på hva jeg skal velge. Designet mitt har vert stygt så lenge nå, at det er på tide og få seg noe nytt. NOEN SOM VET OM NOEN SOM SELGER FINE DESIGN ?

Nina c

06.11.2016 kl.18:56

Så koselig :)

Vilde

06.11.2016 kl.21:57

så koselig <3 Kvdesign har mange fine design :D
Skriv en ny kommentar

Simone Skjæveland

Simone Skjæveland

Hei, og velkommen til min blogg! Her vil jeg dele forskjellige videoer, hverdag, min kjærlighet for hunder og mer. Håper den vil falle i smak og at dere vil følge meg videre, for mer oppdatering kan dere like facebook siden min her: https://www.facebook.com/ssimoneblogg/

Følg bloggen

  • Kategorier

    Arkiv

    Bloggdesign

    hits