hits

ssimone

HELVETTESUKA SOM GIKK TIL HELVETTE

 • Publisert: 07.11.2016, 18:52
 • Kategori: HVERDAG


 • Jeg er ganske dårlig på og planlegge, men forrige uke planla jeg faktisk at denne uka skal jeg ha en helvettes-uke. Og nei, jeg snakke ikke om mensen. Det finnes mange typer helvettes uker, men den jeg snakker om er den Erik Bertrand Larssen har skrevet bok om. Jeg har aldri lest boken, men på baksiden står det slik :  

  ´´Gjør alt det du vet at du burde gjøre i én uke Stå opp tidlig. Tren før frokost. Vær effektiv på jobben. Vær til stede for barna dine. Spis sunt. Norges råeste mentaltrener har sett at de som gjør dette, blir forandret for livet. Godfølelsen etterpå er enorm, og du forstår at du klarer mye mer enn du trodde på forhånd. Én uke er overkommelig hvis man planlegger godt, og erfaringene vil gjøre det mye lettere å oppnå forandring over tid. Erik Bertrand Larssen har oppnådd enorm suksess med boka «Bli best med mental trening». Med «Helvetesuka» viser han at du kan forandre livet ditt på sju dager. Gjennom et detaljert dag-for-dag-program gir han deg tipsene til hvordan du kan stoppe opp og løfte deg selv ut av komfortsonen, bryte de daglige rutinene og strekke deg litt lenger. Du skal gjøre det du normalt gjør, men du skal gjøre alt veldig mye bedre. Målet er ikke å forandre seg selv totalt på sju dager, men å skape forandring for resten av livet.´´

  Jeg liker konseptet, og har gjort dette før også og merker en god forandring. Men, så kom denne blåmandagen. Det hele startet med at jeg og christine skulle kjøre inn til stavanger, for og føre på foredrag angående schizofreni dagene. Da vi skulle starte bilen igjen ville den jo ikke på, men vi var sikre på at det bare var batteriet som var gåent, så vi ringer viking. Viking kommer, og det viste seg at dynamoen er ødelagt (!!) De måtte ta med bilen min, og det går vell omlag 5-6 tusen. Så sto jeg og christine der da, litt utenfor stavanger by. Jeg hadde 4% strøm, mens hu hadde vell 18%. Vi får lene til og hente oss, etter vi har stått i minusgrader i 4-5 timer. Endelig hjemme, sjekker posten. NY regning på 5 tusen. 

 • Publisert: 07.11.2016, 18:52
 • Kategori: HVERDAG
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria Larsen

  07.11.2016 kl.19:13

  Så kjipt!!

  stine

  07.11.2016 kl.22:18

  hahah offdå:(( ikkje kjekke mandag.. håbe det ordne seg <3

  strawberrydots

  08.11.2016 kl.12:48

  Boken er veldig motiverende! Har prøvd det samme selv, går ikke alltid like bra haha :/

  Skriv en ny kommentar