hits

ssimone

alltime favourite products

 • Publisert: 11.02.2017, 16:21
 • Kategori: HELSE OG KOSTHOLD
 • På de dagene man har til overs og bare kan slappe helt av, er jeg veldig glad i og ta tid til og pleie meg selv. Jeg merker alltid stor forskjell på meg selv og energien jeg får av det. Føle seg skikkelig ren og pen. Derfor har jeg tenkt til og vise dere noen av mine favoritt produkter som funker på meg, og som jeg har brukt en god stund. 


  Mario Badescu - Dette er en drying lotion sikkert alle har hørt om. Den har vert i media over alt, etter Kylie Jenner innrømmet og bruke den på snapchat, og ble fort bestselger i over 40 land. Det er et sykt effektivt kvisemiddel, som behandler og tørker ut kviser. En ting som jeg merket med denne er at om du får en kvise, er det viktig og ikke klemme på den, slik at det blir et typ sår. Bare ta litt på en qtips, og så på kvisen. Om den ikke er borte dagen etterpå er den vertfall betraktelig mindre. Denne er også best som de kvisene som er øverst i huden. Har du dype vonde kviser kan du bruke en buffering lotion (har ikke prøvd det selv)

  Tea tree - Dette er et ansikt serumer laget til og kunne brukes i hele ansiktet, hver eneste dag. Denne blir kvitt urenheter og bygger opp huden til sånn den egentlig er. I tillegg er den økologisk. Jeg liker egentlig alle produktene i tea tree serien til body shop, så de er verdt og prøve.  Sakura Scrub - Alle rituals produkter er gode, etter min mening. Denne er egentlig bare en ´´vanlig´´scrub for kroppen. Denne har også oljer i seg, slik at du bevarer på fuktigheten etter du har skrubbet huden.

  YOUTHCLEANSE  - Selv om jeg egentlig ikke liker ansikts skrubber, bruker jeg denne av og til. Jeg vet det er mange som liker og bruke skrubber til ansiktet ofte, og denne rensen er for daglig bruk, men huden min tåler ikke det. Når jeg derimot renser huden min en gang i blant så er jeg veldig glad i og bruke denne fra Glamglow. Den har heller ikke så harde ´´sandkorn´´ i seg, noe som jeg liker.

  Uniq 1 - Dette er en leave in treatment, som du påfører på håndkle tørt hår. Det er en 10 in 1, og noe av det den gjør er og bevare hårfarge, beskytter mot varme, minsker frizz og gjør håret mykt. Lukter også superdigg!

  Eight hour cream - En klassiker som bidrar til å beskytte, lindre og gi huden fukt. Lindrer tørr hud og har betennelsesdempende effekt. Lindrer og beroliger mindre skader, som skyldes vær og vind, rifter i huden og slitasje. Denne her kan du bruke hvor som helst på kroppen, som lepper, negler, der du er solbrent ol.

  Iglow - sikkert også et produkt dere alle har hørt om. Denne kan jeg egentlig ikke si sånn veldig mye om på mine egne vegne, for jeg har akkurat startet med den.  Men ei god vennine av meg brukte denne en liten stund og til slutt trodde jeg seriøst hun hadde fått vippe extansions. Gleder meg virkelig til jeg har fått brukt denne en stund og ser resultater

  Føles egentlig ut som jeg bare har ramset opp en del random produkter, men for min del er dette produkter som funker.
  Hva er dine favoritt produkter ? ♥

 • Publisert: 11.02.2017, 16:21
 • Kategori: HELSE OG KOSTHOLD
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  liveterherlig93

  11.02.2017 kl.17:06

  fine favoritter:)

  Laila Marina

  11.02.2017 kl.17:47

  Har lenge tenkt jeg skulle teste den Mario Badescu lotionen selv, men har ikke rotet meg til å bestille den ennå. Noe tips til hvor det er best og bestille fra? :)

  Fint innlegg :)

  Ha en fin lørdagskveld!

  Simone Skjæveland

  06.03.2017 kl.23:34

  Laila Marina: beklager for sent svar! Jeg bestilte min fra beautybay, og var veldig fornøyd med det! Kom kjapt, og ikke sånn kjempedyr side.. har bestilt ting fra siden der før, og alltid vert fornøyd! Håper det var et bra nok svar på det du lurte på! :-)

  Ariel

  11.02.2017 kl.18:44

  Så mye fint!

  Skriv en ny kommentar